Smena 1 Dan 3.

Poštovani roditelji,

Deca su divna, svi se odlično slažu, mnogo lepo su vaspitani i vredno uče. Ovo je jedna od najboljih smena koju smo imali do sada. Srećni smo, a Vi budite ponosni.

Danas smo imali čast i veoma smo zahvalni da smo imali u poseti predstavnicu Centra za mlade talente, Mirjanu Miljković, koja je održala detaljnu prezentaciju rada ove Fondacije.
Više o Centru i osnivaču Fondacije pogledajte na linku. Centar za mlade talente je korak dalje za naše Komp Kampere. Centar radi sa decom uzrasta od 5. razreda osnovne do uzrasta kraja srednje škole, sa bezbroj beneficija i potpuno besplatnim edukacijama, kako offline tako i online.

Do kraja ove smene, da podsetimo na goste koje očekujemo.

Sreda, 4. jula pre podne, idemo na izlet u Dvorac Fantast, sa turističkim vodičem, te posetu ergeli konja i na jahanje kao dodatnu razonodu. Dvorac Fantast je udaljen 15 km i organizovan je autobuski prevoz od strane Hotela Villa Via i turističke agencije iz Bečeja.
Puno pozdrava,
Komp Kamp

P.S. Mlađen – provereno je, dobija posebno jelo i kad je u pitanju pire i meso isve ostalo. Roditelji, budite bez brige 🙂
P.P.S. Video materijali su mnogobrojni i još u editovanju, biće uskoro, molimo vas za strpljenje  🙂

Аутор:

About me: http://www.kompkamp.org